Bell Schedules » PM Assembly/Pep Rally

PM Assembly/Pep Rally

PM Assembly/Pep Rally
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 7:45 AM
Block 1 8:05 AM 9:25 AM 80 min
Block 2 9:30 AM 10:50 AM 80 min
Block 3 10:55 AM 12:40 PM 105 min
A Lunch 11:15 AM 11:40 AM 25 min
B Lunch 11:45 AM 12:10 PM 25 min
C Lunch 12:15 PM 12:40 PM 25 min
Block 4 12:45 PM 2:05 PM 80 min
PM Assembly/Pep Rally 2:05 PM 3:05 PM 60 min
Must be with Supervision 3:15 PM