Hopewell High School

| Login
Skip to main content
Hopewell High School is FULLY ACCREDITED for 2016-2017! 

Bell Schedules

REGULAR BELL SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 7:40 AM
Block 1 8:00 AM 9:35 AM 95 min
Block 2 9:40 AM 11:15 AM 95 min
Block 3 (Lunch Block) 11:20 AM 1:20 PM 120 min
A Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
B Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
C Lunch 12:50 PM 1:20 PM 30 min
Block 4 1:25 PM 3:00 PM 95 min
Must be with Supervision 3:10 PM
STEP UP Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 7:40 AM
Block 1 8:00 AM 9:25 AM 85 min
Block 2 9:30 AM 10:55 AM 85 min
STEP UP 11:00 AM 11:30 AM 30 min
Block 3 (Lunch Block) 11:35 AM 1:30 PM 115 min
A Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
B Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
C Lunch 1:00 PM 1:30 PM 30 min
Block 4 1:35 PM 3:00 PM 85 min
Must be with Supervision 3:10 PM
EARLY RELEASE
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 7:40 AM
Block 1 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Block 2 8:50 AM 9:35 AM 45 min
Block 3 (Lunch Block) 9:40 AM 11:10 AM 90 min
A Lunch 9:45 AM 10:10 AM 25 min
B Lunch 10:15 AM 10:40 AM 25 min
C Lunch 10:45 AM 11:10 AM 25 min
Block 4 11:15 AM 12:00 PM 45 min
Must be with Supervision 12:10 PM
ONE HOUR DELAY
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 8:40 AM
Block 1 9:00 AM 10:20 AM 80 min
Block 2 10:25 AM 11:45 AM 80 min
Block 3 (Lunch Block) 11:50 AM 1:35 PM 105 min
A Lunch 11:55 AM 12:25 PM 30 min
B Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
C Lunch 1:05 PM 1:35 PM 30 min
Block 4 1:40 PM 3:00 PM 80 min
Must be with Supervision 3:10 PM
TWO HOUR DELAY
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 9:40 AM
Block 1 10:00 AM 11:05 AM 65 min
Block 2 11:10 AM 12:15 PM 65 min
Block 3 (Lunch Block) 12:20 PM 1:50 PM 90 min
A Lunch 12:25 PM 12:50 PM 25 min
B Lunch 12:55 PM 1:20 PM 25 min
C Lunch 1:25 PM 1:50 PM 25 min
Block 4 1:55 PM 3:00 PM 65 min
Must be with Supervision 3:10 PM
AM Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 7:40 AM
Block 1 8:00 AM 9:20 AM 80 min
AM Assembly 9:25 AM 10:25 AM 60 min
Block 2 10:30 AM 11:50 AM 80 min
Block 3 11:55 AM 1:40 PM 105 min
A Lunch 11:55 AM 12:25 PM 30 min
B Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
C Lunch 1:10 PM 1:40 PM 30 min
Block 4 1:45 PM 3:00 PM 75 min
Must be with Supervision 3:10 PM
PM Assembly/Pep Rally
Description / Period Start Time End Time Length
Open Doors 7:40 AM
Block 1 8:00 AM 9:20 AM 80 min
Block 2 9:25 AM 10:45 AM 80 min
Block 3 10:50 AM 12:35 PM 105 min
A Lunch 10:55 AM 11:25 AM 30 min
B Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
C Lunch 12:05 PM 12:35 PM 30 min
Block 4 12:40 PM 2:00 PM 80 min
PM Assembly/Pep Rally 2:00 PM 3:00 PM 60 min
Must be with Supervision 3:10 PM